Preken om levens te veranderen

Waar vind je de gelegenheid om 30 tot 45 minuten per week werkelijke invloed uit te oefenen op mensen die hongerig en verlangend zijn om God te horen spreken? Hoe kun je in één klap je gehele gemeente en hun gasten kennis laten maken met Gods onvoorstelbare liefde en goedheid? Langs welke weg verandert God op onnavolgbare wijze levens? Het antwoord op al deze vragen is even simpel als verstrekkend: Tijdens de weekendsamenkomst van jouw gemeente!


De hele week ontvangen mensen informatie en indrukken vanuit allerlei bronnen die schreeuwen om hun aandacht en reactie. Maar op zondagmorgen komt de kudde -die we namens onze Heer mogen leiden- doelbewust samen om God te ontmoeten en Hem te horen spreken over de vragen en problemen in hun leven. Al deze mannen en vrouwen hunkeren naar echte antwoorden. Ze zoeken naar visie en richting voor hun leven.


Gods Woord zegt, in Jesaja 55:11, dat zijn woord niet ledig tot Hem zal wederkeren, maar dat het zal doen wat Hem behaagt en dat volbrengen, waartoe Hij het zend. Het is een enorme rust dat wij mogen vertrouwen dat God op bovennatuurlijke wijze zorg draagt voor de uitwerking van zijn woord. Aan de andere kant is het echter ónze verantwoordelijkheid om dit woord zo helder mogelijk te vertolken.


Het is onze taak om er voor te zorgen dat we God optimaal de kans geven door onze prediking heen te spreken. Daarom zijn we het aan God en onze kudde verplicht om ons tot deze voortreffelijke taak zo goed mogelijk te (laten) bekwamen. We willen immers geen seconde van de ons gegeven kans en verantwoordelijkheid verkwisten.


Daarom bieden wij jouw de gelegenheid om je te laten toerusten in de kunst van het 'levensveranderend (s)preken'.


In één enkele studiedag nemen we je mee in de bijbelse principes die van elke 'goede spreker' een 'betere spreker' kunnen maken. Maar ook als je de eerste stapjes nog moet zetten naar een bediening als leraar, spreker of herder in de gemeente is deze cursus warm aan te bevelen.


Trainers zijn Eugene Poppe en Jan Baan. Beide zijn al tientallen jaren actief als sprekers/voorgangers in diverse kerken en gemeenten.

Plaats: op aanvraag
Datum: in overleg
Tijd: 9:45 uur- 16.00 uur

De prijs van dit seminar bedraagt € 300,= . Dat is inclusief reiskosten. De enige aanvullende kosten zijn € 3,50 p.p. voor een reader (31 pagina's) Het maximum aantal deelnemers wordt door jou zelf bepaalt.

 
 
 
 

Jan Baan
Neerpolderseweg 71a
3381 JR Giessenburg
The Netherlands

0184-653412 (kantoor)
0184-651418 (prive)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Jan Baan